banner

Video's

Vragen? Bel mij direct: 06 - 235 387 16

Verschillende genres

Brouwer Producties kan voor u films in heel verschillende genres maken. Hieronder vindt u een representatieve staalkaart van onze producties, met toelichting.

Bedrijfsfilm ReMind

 • November 2022
 • Duur: 1:41 minuten

De video laat in het kort zien welke service het bedrijf ReMind levert aan klanten. Alle office werkzaamheden zoals de boekhouding, facturaties, debiteurenbeheer en meer kunnen zij bedrijven uit handen nemen. Zij zorgen voor de juiste persoon op het juiste moment. Twee klanten vertellen over ReMind en waarom ze zo tevreden zijn.

Promo Stadsopera Trijn

 • april 2022
 • Duur: 1:30 minuten

In juni 2022 trilt Utrecht op haar grondvesten met vier uitvoeringen van de stadsopera Trijn over verzetsheldin Trijn van Leemput. Ruim 200 musici, zangers, acteurs en dansers voeren deze nieuwe opera uit in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. In het promofilmpje oefent het Utrechts Studentenorkest en het Klein Operakoor uit Utrecht een aantal liederen. Mezzosopraan Karin Strobos, die de titelrol vervult van Trijn van Leemput, vertelt waarom u de opera niet mag missen.

Promo KoorAmor-online

 • April 2021
 • Duur: 2 minuten

In deze korte promotievideo laat stembevrijder Jan-Hendrik Veenkamp zien hoe je thuis, online, mee kunt zingen. Vanuit zijn studio De Notenboom zingt hij elke dinsdagavond met een studiokoor liederen vanuit alle windstreken. Via de streaming kun je thuis live meezingen of het later nog eens terugkijken.

Bevrijd door mijn stem

 • Oktober 2018
 • Duur: 8:30 minuten

Een persoonlijke documentaire over stembevrijder Jan-Hendrik Veenkamp waarin hij vertelt over zijn levenspad en wat stembevrijding uiteindelijk voor hemzelf heeft betekend. Hij werkte jarenlang als maatschappelijk werker en docent. De afgelopen 18 jaar heeft hij in Haarlem een eigen praktijk voor stembegeleiding. Als stembevrijder brengt hij mensen weer in contact met zichzelf en laat hij ze stem geven aan alles wat er in hen leeft. Al spelend aan de piano praat hij over zijn passie voor muziek.

De kracht van mijn stem

 • November 2018
 • Duur: 29 minuten

“Onze stem zegt veel over wie we zijn, in onze stem is veel hoorbaar, qua karakter, leeftijd, achtergrond,“ zegt Jan-Hendrik Veenkamp in de documentaire de Kracht van Mijn Stem. Hierin laat Veenkamp zien hoe hij door open zangavonden, workshops en zangweken in Noord-Spanje mensen via hun stem weer in contact brengt met zichzelf. Hij noemt zich stembevrijder. Bij stembevrijding geef je met je stem, je lied, uitdrukking aan wat er in jou leeft. Dat lucht op en werkt bevrijdend.

Promo stembevrijder Jan-Hendrik Veenkamp

 • Maart 2020
 • Duur: 5 minuten

In deze promo vertelt stembevrijder Jan-Hendrik Veenkamp vanuit zijn Praktijk voor stembevrijding De Notenboom in Haarlem over de kracht en mogelijkheden van onze stem. In de loop der jaren heeft hij een uitgebreid scala aan workshops en meerdaagse activiteiten ontwikkeld. Via de stem brengt hij mensen weer in contact met zichzelf. We zien hem aan het werk tijdens een sessie met drie deelnemers die vertellen over wat stembevrijding voor hen betekent.

Riet

 • Februari 2020
 • Duur: 5:30 minuten

Een filmisch portret van rietsnijder Jan Prins uit Scheerwolde. Samen met zijn neef Michiel Prins maait hij met zijn rupsmaaier in de winter het riet op zijn landperceel in Kalenberg midden in natuurgebied De Weerribben. Het is een solistisch bestaan, alleen met de natuur. Maar Jan geniet van de stilte en de vrijheid. De rietsnijders houden het landschap in stand dat zonder hen zou veranderen in een groot moerasbos.