banner

Video's

Vragen? Bel mij direct: 06 - 235 387 16

Verschillende genres

Brouwer Producties kan voor u films in heel verschillende genres maken. Hieronder vindt u een representatieve staalkaart van onze producties, met toelichting.

Videoportretten

Bevrijd door mijn stem(oktober 2018)

Een persoonlijke documentaire over stembevrijder Jan-Hendrik Veenkamp waarin hij vertelt over zijn levenspad en wat stembevrijding uiteindelijk voor hemzelf heeft betekend. Door te kiezen voor dit pad heeft hij uiteindelijk ook zichzelf bevrijd. Hij werkte jarenlang als maatschappelijk werker en docent. De afgelopen 18 jaar heeft hij in Haarlem een eigen praktijk voor stembegeleiding. Als stembevrijder brengt hij mensen weer in contact met zichzelf en laat hij ze stem geven aan alles wat er in hen leeft. Al spelend aan de piano praat hij over zijn passie voor muziek. Duur: 8.30 minuten

De kracht van mijn stem (november 2018)

“Onze stem zegt veel over wie we zijn, in onze stem is veel hoorbaar, qua karakter, leeftijd, achtergrond,“ dat zegt Jan-Hendrik Veenkamp in de documentaire de Kracht van Mijn Stem. Hierin laat Veenkamp zien hoe hij door open zangavonden, workshops en zangweken mensen via hun stem weer in contact brengt met zichzelf. Hij noemt zich stembevrijder. Bij stembevrijding geef je met je stem, je lied, uitdrukking aan wat er in jou leeft. Dat lucht op en werkt bevrijdend. We zijn getuige van een open zangavond in Haarlem en reizen af naar Noord-Spanje waar een groep buiten en in de kapel zich toelegt op het uiten van klank en zingen van liederen. Duur: 29 minuten

Promo stembevrijder Jan-Hendrik Veenkamp (maart 2020)

In deze promo vertelt stembevrijder Jan-Hendrik Veenkamp vanuit zijn Praktijk voor stembevrijding De Notenboom in Haarlem over de kracht en mogelijkheden van onze stem. In de loop der jaren heeft hij een uitgebreid scala aan workshops en meerdaagse activiteiten ontwikkeld. Via de stem brengt hij mensen weer in contact met zichzelf. We zien hem aan het werk tijdens een sessie met drie deelnemers die vertellen over wat stembevrijding voor hen betekent. Duur 5 minuten.

Riet

Een filmisch portret van rietsnijder Jan Prins uit Scheerwolde. Samen met zijn neef Michiel Prins maait hij het riet op zijn landperceel in de buurt van Kalenberg midden in het natuurgebied De Weeribben.

Bedrijfsfilms

Levensverhalen

Promo's

Promo Jan Hendrik

Gemaakt d.d. dgdgdgdg